Sfat pentru studenti: Negociati! Chiriile la apartamente Bacau nu mai pot creste ca in anii trecuti

apartamente de inchiriat bacauSezonul studenţilor era, până acum câţiva ani, o perioadă speculată la maximum de proprietarii de apartamente Bacau, care majorau chiriile cu 10-20%. Criza a schimbat însă raporturile de forţe: oferta creşte, iar cererea şi puterea de cumpărare scad. Analiştii imobiliari îi sfătuiesc pe studenţi să negocieze la sange chiria.
Cum găseşti o chirie la apartamente Bacau sub pragul de 100 de euro
Luând în calcul varianta de a împărţi un apartament de două camere, costurile pentru o cameră scad la 70-75 de euro şi putin peste 100 de euro în cazul unui apartament de trei camere mobilat complet.
Preţul cerut de proprietari pentru închirierea unei locuinţe nu poate fluctua prea mult în perioada când vin studenţii, pentru că posibilităţile de plată sunt aceleaşi.
400 de lei este preţul cel mai mic pentru închirierea unei garsoniere Bacau în zona Kaufland, potrivit ofertelor listate pe site-urile imobiliare Bacau.
(…citeste articolul integral pe inchirieri apartamente bacau)

Reclame

Despre apollonro

Imobiliare Bacau. Vanzare Apartamente Bacau. Inchirieri apartamente Bacau. Case/Vile de vanzare. Vanzari spatii comerciale/birouri, inchirieri spatii industriale. Vanzari terenuri Bacau
Acest articol a fost publicat în Ultimele articole imobiliare și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s